Tilaa värimalli kotiin

Tilaa värimalli kotiin

Tilaa valmiiksi käsitelty havupuumalli ja tarkastele pintaa ja sävyä kaikessa rauhassa kotona. Gammeldagsin mallit ovat käsiteltynä kuuselle ja niissä on pintana erilaisia viimeistelyjä. Tilaamalla mallin tai malleja voit helpottaa päätöstä sekä lipeän että pintaviimeistelyn valinnassa.

Siirry näytekauppaan yllä olevasta painikkeesta ja tilaa toivomasi puunmallit kotiisi. Kauppa aukeaa erilliseen ikkunaan.

Tarkastele mallia kotona

Valmiiksi käsitelty puumalli antaa suuntaa lopputuloksesta, jonka käsittelyllä voi saada. Jokainen puulaji ja puupinta on kuitenkin yksilöllinen, joten myös eroa mallikappaleen ja lopputuloksen välillä voi olla. Vertaamalla käsittelyjä toisiinsa saat kuitenkin selkeän käsityksen käsittelyjen ja pintojen eroista. Suosittelemme että tarkastelet malleja ennen lopullista valintaa eri valaistuksissa ja niissä tiloissa, joihin käsittely tulee.
Olemme pyrkineet malleissa käyttämään erilaisia pintakäsittelyjä, jotka mielestämme parhaiten sopivat kullekin lipeälle. Mukana on myös malli puusuovasta lipeäpinnalla, jolloin pääset tuntemaan miltä perinteinen suopakäsitelty pinta tuntuu.