Tietoa meistä

Tietoa meistä

Sarbon Woodwise Oy toimii Gammeldags-tuotteiden jakelijana ja markkinoijana Suomessa. Olemme osa vuonna 1878 perustettua saksalaista perheyhtiötä, joka toimii puunjalostuksen sekä rakennustarvikekaupan aloilla.

Perinteistä pintakäsittelyä

Puupintojen ja etenkin puulattioiden käsittelyssä lipeöinnillä ja suopakuurauksella on pitkät perinteet. Gammeldags-tuotesarjalla näiden perinteikkäiden pintakäsittelyjen tekeminen onnistuu yhä helposti, samoin kuin käsittelyjen yhdistäminen modernimpaan ympäristöön ja työskentelytapaan.

Arvojamme ovat

Vaalitaan ympäristöä ja ihmisyyttä

Kaikella on arvo ja merkitys. Kannustamme kotimaisen puun käyttöön ja elinkaariajattelun lisäämiseen. Teemme työtä, jotta tuotetarjontamme tukisi näitä arvojamme. Sanoudumme irti yhteistöistä, joissa käytetään uhanalaisia ja suojeltavia puulajeja, tai eriarvoistetaan ja hyväksikäytetään ihmisiä.

Tehdään yhdessä ja autetaan toisiamme

Vain kun me puhallamme yhteen hiileen, voimme tehdä jotain suurempaa. Tulevaisuuden kehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on meille tärkeää.

Ollaan läpinäkyviä ja avoimia

Pyrimme aina jakamaan avoimesti selkokielistä tietoa. Tarkoituksenamme ei ole hämmentää, eikä monimutkaistaa asioita, vaan auttaa ja rohkaista onnistumaan.

Pidetään tekemisessä mukana ilo ja positiivisuus

Hyvä fiilis tarttuu. Positiivinen mieli auttaa etsimään uusia tapoja ja mahdollisuuksia, vaikka kaikki ei menisikään kuin Strömsössä. 

Hullutellaan ja rikotaan rajoja 

Asiat ja ihmiset eivät kuulu laatikoihin, ja vastaukset eivät aina löydy manuaalista, siksi on tärkeää uskaltaa myös heittäytyä ja kokeilla rohkeasti. 

Haluamme olla aina yhtä merkityksellisiä kuin sinun toiveesi ja tarpeesi ovat!

Ota yhteyttä

Sarbon Woodwise Oy
Postiosoite: Askonkatu 13, 15100 Lahti
Käyntiosoite: Askonkatu 13, katutaso, 15100 Lahti
Vaihde (tuoteneuvonta ja tilaukset): 0192644200


Muut tuotesarjamme

Kasviöljypohjaiset, alkuperäiset Puuvahat ja Öljyvahat puupintojen suojaamiseen sisällä ja ulkona.

Ammattimaiseen lattiankäsittelyyn tarkoitetut kasviöljypohjaiset öljyt ja hoitotuotteet.

Piipohjainen puunkäsittelymenetelmä ulkopuupinnoille.

Mäntytervasta valmistetut Tervamaalit ja Tervaöljyt ulos.